Deurwaarder

Om ervoor te zorgen dat (financiële) afspraken worden nagekomen, beschikt een deurwaarder over bevoegdheden om betaling af te dwingen.

Deze bevoegdheden maken het mogelijk om  ambtshandelingen te verrichten. Hiervoor moet de deurwaarder wel in het bezit zijn van een vonnis of beschikking. Is dit het geval, dan kan en mag de deurwaarder beslag leggen op inkomsten, loon of salaris, op banktegoeden en op roerende en onroerende zaken om zo de vordering te incasseren. 

Wanneer in jouw zaak de rechter uitspraak heeft gedaan, kan onze deurwaarder de beslissing van de kantonrechter dus gaan uitvoeren; we gaan de vordering dan incasseren. Daarvoor kunnen we, zoals eerder aangegeven, eventueel overgaan tot het leggen van beslag. Ook in deze fase van de procedure kun je vertrouwen op de specialistische kennis en ervaring van de deurwaarders van Smit & Legebeke.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie