Incasso

Iedere ondernemer wordt er weleens mee geconfronteerd: een klant die de factuur niet betaalt en ook niet tot betaling overgaat nadat je een herinnering hebt gestuurd. Vervelend, maar weet dat je het incasseren dan met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Onze werkwijze is simpel: op het moment dat wij de opdracht van jou in ontvangst nemen, starten we direct het incassoproces op. We zetten daarbij altijd in op een zgn. minnelijke oplossing. Dat betekent dat we streven naar incasseren zonder tussenkomst van de rechter. Vaak nog dezelfde dag (de dag dat jij ons de opdracht geeft) nemen wij contact op met de debiteur. Onze ervaring is dat we gelukkig in bijna alle gevallen tot een oplossing in een minnelijk incassotraject komen! Wij denken dat dit alles te maken heeft met de manier waarop we werken: snel, direct, oplossingsgericht en altijd met een positieve houding naar alle betrokken partijen.

Voor jou zijn er aan een dergelijk traject geen kosten verbonden; de incassokosten die we maken worden doorberekend aan de debiteur. Jij hebt snel je geld op je rekening staan. Je kunt het verloop van jouw zaak eenvoudig volgen via ons online portal. Met een zgn. klanten login heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot je dossier!

Er zijn situaties waarin we er niet uitkomen met de debiteur. Het lukt dan niet om de incasso af te ronden binnen het minnelijke traject. Samen met jou bekijken we dan of een gang naar de rechter een goede volgende stap is. Omdat wij in huis over gerechtsdeurwaarders beschikken, kunnen we je snel van een goed advies voorzien.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie