Disclaimer

Deze website is eigendom van Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Het auteursrecht en eventuele andere rechten van intellectuele eigendom op deze website komen toe aan Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V.

De informatie op de website is met zorg samengesteld. De kracht achter onze organisatie en onze advisering zijn onze mensen. En mensen maken soms fouten. We kunnen daarom niet uitsluiten dat ergens op deze website informatie niet juist en/of onvolledig is. De informatie wordt door Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. dan ook aangeboden zonder enige (impliciete) garantie over juistheid, volledigheid en/of geschiktheid. Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van gelinkte websites, aangezien Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. geen invloed heeft op de inhoud van die websites. Afbeeldingen en informatie zijn eigendom van de betrokken merknamen en/ of handelsondernemingen. Op al onze diensten gelden de algemene voorwaarden zoals deze op de website zijn omschreven onder ‘voorwaarden’.

De informatie kan zonder vooraankondiging en op ieder moment gewijzigd en/of ingetrokken worden. Smit en Legebeke Gerechtsdeurwaarders B.V. is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op, of het verrichten van handelingen naar aanleiding van de op deze website of (een) daaraan verbonden website(s) aangeboden informatie en/of materiaal.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie